TikTok is razend populair onder jongeren. Als je korte video’s leuk vindt is dit een leuke app voor jou. De app wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende video’s: van korte muziekvideo’s tot grappige video’s en handigheidjes. Onlangs deelde een vrouw een handige tip. Ze laat namelijk zien hoe je gemakkelijk citroensap uit een citroen kunt krijgen.

Citroensap

Er zijn meer dan voldoende recepten die vragen om het sap van een citroen. Dat is natuurlijk prima, maar het sap eruit halen blijkt niet altijd even gemakkelijk. Doorgaans snijden we een citroen doormidden en knijpen we vervolgens het sap uit de citroen. Meestal moet je vervolgens de citroenpitten er nog weer uithalen. Gelukkig kan dat vanaf vandaag een stukje gemakkelijker.

De citroenhack

Een vrouw deelde een handige citroenhack op de populaire app TikTok. Met behulp van een satéprikker haalt ze het sap uit een citroen. Het enige wat je moet doen is een satéprikker onderin de citroen prikken. Vervolgens haal je de satéprikker weer uit de citroen en knijp je de vrucht uit. Uiteraard moet het gat naar beneden wijzen. Zo gemakkelijk is het!

@johannawestbrook

Legit didn’t think this would work ##lemonhack ##quickrecipes ##food ##foodhack

♬ original sound – johannawestbrook

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.