Zo nu en dan is het natuurlijk fijn als je je woning opnieuw kunt inrichten. Een laagje verf is dan natuurlijk ook goed mogelijk. Je kunt je woning weer voorzien van een nieuwe style en het is bovendien ook erg leuk om te verven. Toch kan het voorkomen dat je een scheutje verf op je kleding laat vallen. Gelukkig is je T-shirt nog wel te redden met behulp van een van de onderstaande trucs.Nagellakremover

Stel je voor: je hebt je kleding al gewassen en plotseling zie je de verfvlek. Misschien denk je nu bij jezelf dat je dat er nooit weer uit krijgt. Toch moet dat nog wel lukken. Je kunt namelijk een beetje nagellakremover op de vlek smeren. Nadien kun je je T-shirt wederom in de wasmachine stoppen. Je zult merken dat de verfvlek verdwijnt.

Scheermes

Met behulp van een scheermesje kun je de verf eraf schrapen. Je T-shirt zal er misschien niet mooier van worden, maar het is wel effectief.

Parfum

Als je een vlek insmeert met parfum, zal je ook merken dat de vlek verdwijnt. Bovendien ruikt je kleding ook nog eens erg lekker.

Vind jij dit ook handige tips? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.