Waarschijnlijk heb je het wondermiddel voor glanzende lokken al wel in huis. Inmiddels is TikTok niet langer alleen het medium voor grappige filmpjes. Ook lifehacks worden met regelmaat gepost. Dat blijkt wel uit deze video waarin onthuld wordt hoe je prachtige, glanzende lokken krijgt. Bekijk de video op deze pagina.Rijstwater

De TikTokker, genaamd Lilly, laat zien hoe zij haar haren verzorgt. Als zij haar haren gaat wassen maakt ze eerst een masker met arganolie. Vervolgens laat zij dit een half uurtje intrekken voordat ze dit onder de douche er weer uitspoelt. Vervolgens wast ze haar haren op de kop waardoor het, volgens Lilly, minder snel afbreekt. Ook zou je meer volume in je haar krijgen. Na het wassen spoelt zij haar haren af met rijstwater. Dit deed zij eerder tweemaal per week, maar nu alleen nog maar eens per twee weken. Vervolgens gebruikt zij nog conditioner om het af te maken. Dit resulteert in een prachtig kapsel wat je je haast niet kan voorstellen. Haar lokken zijn prachtig.

Viraal

Inmiddels is Lilly dan ook viraal gegaan op TikTok. Menig persoon is dan ook onder de indruk van haar lifehack. De video is al ruim drie miljoen keer geliked en heeft duizenden reacties. Iemand reageert onder haar video: ‘Zij heeft het gezondste haar dat ik ooit hebt gezien’. En ‘ik hoop dat mijn haar ook weer gaan groeien door jouw tips’.

Bekijk de video hieronder. Ga jij dit ook eens proberen?

@lillyvanbrooklyn

I’m sorry for spilling the secret, but ricewater = MAGIC ✨🤫 #hairtok #ricewater

♬ Eenie Meenie – Ceejay Laqui

Vind jij dit ook een handige lifehack? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.