Kruimels op je toetsenbord: daar zit natuurlijk helemaal niemand op te wachten. Je kunt dit natuurlijk voorkomen door helemaal niet te eten bij je computer. Als je lekker wilt eten kan je daar beter de tijd voor nemen en dus niet bij je computer gaan zitten. Heb je echter al geknoeid op je toetsenbord? Dan is het natuurlijk van belang dat je deze kruimels weghaalt. Gelukkig is dat gemakkelijk dan je denkt.Kruimels tussen het toetsenbord

Je hebt het een en ander vast al wel geprobeerd voordat je bij dit artikel terechtkwam. Je kunt de kruimels natuurlijk proberen weg te schudden, maar vaak komt het dan tussen de toetsen. Daar schiet je dus niets mee op. Als alternatief kan je de kruimels ook wegblazen. Het kan dan echter ook tussen de toetsen gaan liggen. De kruimels weghalen is dus erg lastig. Hoe kan je de kruimels nu weghalen?

Post-it

De oplossing is gelukkig erg simpel. Je kunt namelijk post-its gebruiken. Druk de lijmkant van de post-it op de kruimels en dep dit totdat de kruimels van het toetsenbord verdwenen zijn. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.