De meeste mensen gebruiken haarlak voor hun haar én dat klinkt natuurlijk ook erg logisch. Het woord zegt het immers al: haarlak. Echter kan je het goedje ook voor diverse andere dingen gebruiken. Je kunt hiervoor de allergoedkoopste haarlak in huis halen, want het merk maakt hiervoor niet uit. In dit artikel lees je hier meer over.

Haarlak op schuifspeldjes

Als je je haar in model wilt brengen kan je haarlak gebruiken. In sommige gevallen kan het handig zijn om schuifspeldjes te gebruiken. Je kunt deze schuifspeldjes inspuiten met haarlak. Op die manier blijft deze speldjes beter op zijn plek zitten.

Wenkbrauwen

Zijn jouw wenkbrauwen toe aan een opknapbeurt? Dan kan je deze weer op model brengen met behulp van haarlak. Spuit een beetje van het goedje op een goedkope tandenborstel en kam je wenkbrauwen weer in model.

Nagels lakken

Mooi gelakte nagels: daar droomt iedere vrouw van. Als je je nagels gelakt hebt wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Spuit daarom wat haarlak op je nagels en de lak zal veel sneller drogen.

Statische kleding

Heb je weleens te maken met statistische kleding? Dan kan je dit probleem nu verhelpen met haarlak. Spuit wat haarlak op je kleding en je bent niet meer zo statisch!

Ladders in panty’s

Een ladder in je panty is bijzonder vervelend. Je krijgt het op de een of andere manier ook altijd wel weer voor elkaar. Als je je nieuwe panty in het vervolg inspuit met haarlak kan je deze vervelende ladders gelukkig voorkomen. Als je al een ladder in je panty hebt kan je er vooralsnog haarlak op spuiten zodat deze niet groter wordt.

Stof en haren

Als je huisdieren in huis hebt blijf je altijd maar bezig met schoonmaken. Gelukkig kan je wat haarlak op een handdoek spuiten en hiermee stofjes en haren uit het tapijt, je kleding en meubels verwijderen.

Gordijnen

Wil je de gordijnen graag stofvrij maken? Dan kan je simpelweg wat haarlak op de gordijnen spuiten om zodoende stofnesten tegen te gaan. Heb je echter witte gordijnen? Dan is het niet raadzaam om hier haarlak op te spuiten. Dit kan namelijk zorgen voor de nodige vlekken.

Gat dichtnaaien

Wil je even snel een gaatje dichtnaaien? Vaak heb je dan te maken met garen die maar niet door het gaatje van je naald heen willen. Spuit simpelweg wat haarlak om het puntje van je garen en het is opgelost.

Kunstwerken bewaren

Heeft je kind een kunstwerkje gemaakt? Dan wil je die natuurlijk graag bewaren. Echter vervagen de kleur op den duur. Wil je graag dat deze kleuren mooi blijven? Spuit er dan wat haarlak overheen en het kunstwerk blijft jarenlang mooi.

Welke van deze trucjes ga jij proberen? Vergeet dit artikel niet te delen op social media met vrienden en familie.