Een aantal producten kun je beter niet in je badkamer hebben staan. Veel mensen hebben een grote hoeveelheid cosmetische producten in de badkamer staan. Dat klinkt natuurlijk ook als een logische plek, want juist hier zal je je opmaken. Toch is dit geen verstandige plek en wordt dit dus ook niet aangeraden. De badkamer is namelijk een erg vochtige omgeving.Het is natuurlijk altijd fijn als je de juiste producten bij de hand hebt. Als je net onder de douche vandaan stapt, is het natuurlijk wel zo fijn als je je ook direct kunt klaarmaken. Toch kun je je make-up beter op een andere plek bewaren. Make-up gaat namelijk langer mee als je dit bewaart op kamertemperatuur.

Ook je medicijnen kun je maar beter niet in de badkamer bewaren. Dat heeft ermee te maken dat temperatuurswisselingen en vocht geen positieve impact hebben op de medicijnen. Dat geldt overigens voor alle medicijnen: van paracetamol tot aan de pil. Bewaar je medicijnen daarom ook op een koele en droge plek. Je nachtkastje of een keukenkastje is daarmee de ideale plek. Controleer ook altijd het bewaaradvies op de bijsluiter.

Welke producten bewaar jij allemaal in je badkamer? Vergeet dit blogbericht niet te delen op social media met vrienden en familie en maak hen hier ook van bewust.