Iedereen wil wel graag mooie witte tanden hebben. Echter is dat in de praktijk vaak nogal lastig. Je kunt ook niet steeds dure behandelingen bij de tandarts veroorloven. Hoe kun je je gele tanden vooralsnog voorkomen?Je tanden zijn min of meer je visitekaartje. Het is daarom ook erg belangrijk dat dit er goed uitziet. Toch is er in principe niets mis met gele tanden. Gele tanden bevatten juist meer glazuur. Hierdoor zijn ze dus zelfs sterker dan hagelwitte tanden! Maar misschien vind je witte tanden toch iets mooier dan gele tanden.

Je kunt dat gelukkig op een erg slimme en eenvoudige manier doen. We hebben het hier niet over een peperdure behandeling, maar over een simpel trucje! Dit trucje werkt ook als de tanden al een beetje geel zijn. Hoe werkt dit precies?

Wat heb je nodig?

Het trucje werkt eigenlijk erg eenvoudig. Je kunt simpelweg koolstofcapsules en een aparte tandenborstel gebruiken. Maak je tandenborstel kort nat en breek de capsules vervolgens open. In het midden kun je de inhoud aanbrengen. Voor de zekerheid kun je er iets onder leggen.

Vervolgens kun je beginnen met schoonmaakwerk! Poets je tanden zoals je dat normaal ook gewend bent. Zorg ervoor dat je mooie cirkelbewegingen maakt. Ook de achterkant van je tanden moet je natuurlijk niet vergeten.

In het begin kan dit enigszins poederig aanvoelen, maar je kunt gewoon doorgaan. Houd dit circa drie tot vier minuten vol en je zult al gauw merken dat je tanden weer erg mooi worden.

Wil je graag meer bewijs zien? Bekijk dan de onderstaande video maar eens!

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.