Op deze website en op het internet kun je talloze handige beautyhacks vinden. Zo zijn er de meeste bizarre dingen die je kunt toepassen, maar zo nu en dan zit er ook een beautyhack bij die het proberen waard is. Je kunt je gezicht insmeren met vaseline voor het slapengaan. Dit zou zorgen voor voor een zachte én gehydrateerde huid.Hoe werkt het?

Je kunt simpelweg, voor het slapengaan, je gezicht insmeren met vaseline. Men geeft aan dat de huid de volgende dag dan zowel zacht als gehydrateerd is. Dit heeft ermee te maken dat de zalf de huid als het ware insluit, waardoor er geen vocht uit kan trekken.

Heb je van jezelf al een droge huid? Dan kun je dat vochtlaagje toch krijgen met behulp van een laagje vaseline. Er zijn talloze mensen waarbij dit echt werkt en het is daarmee het proberen waard. Het is ook nog eens een erg goedkope oplossing, want je hoeft immers geen dure crèmes en zalfjes te kopen.

Verstopte poriën

Misschien denk je nu bij jezelf: maar daar krijg je dan toch juist puistjes van? Als het aan dermatoloog Dr. David Lortscher ligt niet. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je een beschermd laagje aanbrengt en dat dit dus niet in je huid trekt.

Ga jij het proberen voor het slapengaan?

Overweeg jij eens om een vaselinelaagje aan te brengen voor het slapengaan? Steeds meer mensen doen dit en het schijnt dus ook echt te werken. De aanhangers van deze oplossing hebben vaak een droge huid, dus als je van jezelf al een vette huid hebt wordt dit niet aangeraden. Test eerst of je er wel tegen kan, want je kunt namelijk ook allergisch zijn voor vaseline.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.