Iedere dag zal je moeten eten en het is ook iedere dag weer vervelend om te bedenken wat je precies moet eten. Je moet niet alleen nadenken over het avondeten, maar ook over de lunch. Als je op kantoor werkt is het misschien nog wel lastiger om te bedenken wat je wilt eten. Immers heb je thuis meer faciliteiten dan op kantoor. Gelukkig is er nu een oplossing. Je kunt namelijk altijd een citroen meenemen naar kantoor.Iedereen die dol is op een goede lunch kan simpelweg een citroen meenemen. Daarmee kan je de sleur namelijk doorbreken. Een citroen kan namelijk zorgen voor extra smaak. Je kunt het zowel gebruiken voor je drinken als voor je eten.

Pers het in je drinken

Drink je gedurende de dag veel water of thee? Dan kan je jezelf trakteren op een scheutje citroen in jouw kopje thee of glas water. Het geeft een extra smaakje en het is ook nog eens gezond voor je. Je kunt een schijfje toevoegen of je kunt een beetje sap bij jouw glas inpersen.

De kliekjes verversen

Heb je wat restjes etenswaren meegenomen van de vorige dag? Dan kan het zijn dat dit de versheid een beetje verloren is. Gelukkig kan je een beetje citroensap gebruiken om jouw voedsel weer te verversen. Je etenswaren worden weer een stuk frisser door een scheutje citroensap toe te voegen. Ook wordt het een stuk smakelijker.

Een salade opvrolijken

Wil je vandaag een salade eten als lunch op kantoor? Dan kan je je salade opvrolijken met behulp van een citroen. Een dressing neemt immers al snel veel ruimte in beslag in jouw tas. Bovendien zal je de fles ergens moeten bewaren op kantoor en de kans is groot dat je de fles dan weer vergeet op het einde van de dag. Als alternatief kan je daarom simpelweg wat citroensap over jouw salade schenken.

Brood

Tegenwoordig zijn avocado’s niet meer weg te denken uit de supermarkten. Wil je graag kiezen voor een simpele lunch, maar wil je wel graag genieten van vers broodbeleg? Dan kan je kiezen voor een broodje met wat avocado en citroensap. Voeg nog wat zout en peper toe en je kunt genieten van een heerlijk broodje.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.