Kun jij ’s nachts ook maar slecht slapen? Met behulp van de tips uit de artikel zal je in het vervolg een stuk sneller in slaap vallen.Je zult wellicht de neiging hebben om naar slaappillen te grijpen. Toch is dat niet altijd even verstandig. Er zijn namelijk voldoende natuurlijke producten die je kunt drinken of eten om sneller in slaap te vallen. In dit artikel lees je over vijf verschillende voedingsmiddelen die je kunt gebruiken.

  1. Je kunt voor het slapen gaan een aantal amandelen eten. Dit product zorgt ervoor dat je spieren lekker ontspannen, waardoor je gemakkelijker in slaap valt. Pak daarom geen koekjes of chips, maar kies voor amandelen voor het slapen gaan!
  2. Kamillethee is een heerlijke thee die erom bekend staat dat je er snel van in slaap valt. Dat is ook bewezen, want er zitten namelijk antioxidanten in die je een rustig gevoel geven.
  3. Als je niet van amandelen houdt, kun je er ook voor kiezen om hardgekookte eieren te eten. Eieren bevatten namelijk aminozuren die zorgen voor een verdovende werking.
  4. Ontbijtgranen zorgen er ook voor dat je sneller in slaap valt. De naam doet echter anders vermoeden: je eet het namelijk doorgaans in de ochtend. Je kunt het dus ook eten als je sneller in slaapt wilt vallen.
  5. Als laatste uit de lijst: bananen. Dit fruit bevalt veel kalium, waardoor je gemakkelijker in slaap valt.

Verder kun je beter, voordat je gaat slapen, niet te lang meer achter je computer of smartphone zitten. Als je dat al op tijd aan de kant legt, zal je sneller in slaap vallen.
Vond je dit ook een interessant artikel? Vergeet het dan niet te delen met vrienden en familie op social media.