Het kan natuurlijk erg frustrerend zijn: je laat je nagels groeien en een voor een breken deze ook weer af. Hoe is dit nu eigenlijk mogelijk? En wat kunnen wij eraan doen om dit weer te laten groeien? Je leest het in dit artikel.In de wintermaanden komt het vooral vaak voor: je nagels breken sneller af en splijten sneller. Als je nagels gemakkelijk afbreken of splijten, betekent dit doorgaans dat deze erg droog zijn. In de wintermaanden worden onze handen ook sneller blootgesteld aan contact met koude en droge lucht. Als je dit wilt voorkomen, kun je simpelweg een goede handcrème gebruiken. Door middel van goed gevulde handschoenen kun je het verschil tussen de binnen- en buitenlicht opvangen. Maar wat als het kwaad al geschied is? Hoe zorg je er dan voor dat je nagels weer snel groeien?

Wil je graag dat je nagels weer snel groeien? En wil je je nagels dit keer ook goed sterk maken? Dan kun je dit natuurlijke wondermiddeltje gebruiken. Het wondermiddel is niets meer of minder dan citroen met olijfolie.

Citroenen bevatten namelijk vitamine C, wat essentieel is voor de groei van je nagels. Ook draagt citroen bij aan het voorkomen van gele nagels en geeft het je nagels een mooie glans. Maak simpelweg een badje voor je nagels. Voeg een eetlepel citroensap samen met drie eetlepels olijfolie. Voeg het mengsel toe in de magnetron en stop je nagels hierin. Laat het tien minuten weken en dep je nagels droog. Doe dit iedere dag tien minuten en je zult merken dat je nagels weer snel de oude zijn.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.