Je hoeft je sportschoolabonnement niet langer aan te houden. Met behulp van dit eenvoudige trucje kun je namelijk erg eenvoudig afvallen. Dit is dé manier om veel vet te verbranden.Heb je een hond? Dan zal je dierbare viervoeter erg blij zijn met dit blogbericht! Een ommetje lopen is namelijk de beste manier om gewicht te verliezen. Dat liet voedingsdeskundige en personal trainer Harley Pasternak weten. Wellicht zal deze naam je maar weinig zeggen, maar hij traint meerdere bekende personen. Hierbij kun je denken aan Ariana Grande, Lady Gaga en Kim Kardashian. Deze sterren hebben allemaal een goed figuur, dus zijn verhaal zal wel kloppen!

Calorieën verbranden

Intensievere cardio workouts, zoals rennen of trainen op de crosstrainer, zorgen voor een hoge verbranding van calorieën. Volgens de trainer zijn cardiotrainingen met een lage intensiviteit juist goed voor je. Daarmee breek je namelijk direct je vetreserves af.

Bovendien is er nog een andere reden waarom het verstandig is om zo en af en toe een ommetje te maken. Als je hard aan de slag bent geweest bij de sportschool, wil je daarna vaak weer snacken. Je hebt vaak erg veel honger. Na een wandeling is dat echter niet zo. Je zult dus ook minder snel naar een tussendoortje grijpen!

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.