Als je in bed ligt wil je natuurlijk zo snel mogelijk gaan slapen. Soms lig je in bed en kan je maar niet in slaap vallen. Je kunt je draai niet vinden en je ligt de halve nacht maar rond te draaien in bed. De volgende dag heb je dan te weinig slaap gehad en je snakt naar koffie. Mogelijk heb je in dit geval last van rusteloze benen (RLS).Het is een bekend probleem waarbij je een vervelend gevoel hebt in je benen. Je hebt steeds het gevoel dat je je moet bewegen. Deze neurologische aandoening komt bij veel mensen voor, maar de meeste mensen hebben hier maar tijdelijk last van je. Elke 10 tot 60 seconden kun je de symptomen herkennen. Gelukkig is hier wel degelijk wel iets aan te doen. De oplossing is zelfs erg simpel.

Wat kun je hiertegen doen? Je kunt simpelweg een stuk zeep onder je hoeslaken leggen. Leg deze ter hoogte van je voeten. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar het helpt wel degelijk. De zeep gaat verzuring tegen. Kramp is een verzuring van je spieren.

Probeer het daarom gerust. Het is een goedkope oplossing die echt werkt! Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.