Het is natuurlijk bijzonder vervelend als je van die donkere kringen onder je ogen hebt. Het lijkt net alsof je bijzonder vermoeid bent en dat is natuurlijk niet prettig. Ook ziet het er misschien een beetje onverzorgd uit. Je wilt daarom natuurlijk zo snel mogelijk van je wallen af en daarom delen wij deze tip maar al te graag met je.



Donkere kringen onder je ogen hebben in principe niks te maken met een slechte gezondheid. Het kan echter wel betekenen dat je onvoldoende drinkt, dat je bloedsomloop niet helemaal naar behoren werkt of dat je misschien te veel in de zon hebt gezeten. Echter kan het ook gewoon in de familie zitten. Misschien hebben je ouders hier ook wel last van en heb jij dit ook gewoon. Soms is onvoldoende slaap ook de reden van je wallen. Hoe het ook went of keert: je wilt er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf.

Gelukkig hoef je niet naar een dure schoonheidssalon. Je kunt namelijk een wondermiddeltje maken. De meeste ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis.

Wat heb je nodig?

Voor dit wondermiddeltje heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • Een shotglaasje met heet water;
  • 1 theelepel baking soda;
  • Wattenschijfjes.

Hoe maak je het?

Zorg ervoor dat je beide ingrediënten goed met elkaar mixt totdat je een soort pasta krijgt. Leg de wattenschijfjes op het mengsel en plaats dit zachtjes onder je ogen. Zet een kookwekker op vijf minuutjes en masseer het gebied onder je ogen totdat de vijf minuten voorbij zijn. Laat het nog circa tien tot vijftien minuten intrekken na de massage en spoel het nadien af met koud water. Droog dit af met een schone en zachte handdoek en hydrateer dit nadien met kokosolie of dagcrème. Je zult merken dat je snel van je wallen af bent!

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.