Gebruik jij weleens bruisballen in bad? Dan is het belangrijk dat je daar per direct mee ophoudt. Gooi alle bruisballen die je hebt in huis direct weg, want het is namelijk niet goed voor je.Bruisballen zijn een enorme trend geworden. Deze ballen ruiken erg lekker en er ontstaat een ware explosie aan glitters en kleuren als deze in het water zakken. Dat ziet er natuurlijk ontzettend leuk uit, maar het is helemaal niet goed voor je. Het kan zelfs schadelijk zijn voor je intieme delen.

De bruisballen kunnen namelijk de zuurgraad van je vagina beïnvloeden. Er zit namelijk bijzonder veel parfum in de ballen. Dit kan leiden tot bacteriële infecties of schimmelinfecties. Het is dus belangrijk dat je zeep gebruikt zonder parfum als je in bad gaat.

Wil je toch graag met een bruisbal in bad gaan? Doe dit dan niet te vaak! Kies bij voorkeur voor een bruisbal zonder glitters. Bepaalde bruisballen kunnen ook zorgen voor een huiduitslag. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, dus gebruik het liever helemaal niet.

Ken jij ook iemand die graag bruisballen gebruikt in bad? Waarschuw je vrienden en familie door dit artikel te delen op social media met vrienden en familie.