Niemand is er dol op: rimpels. Vooral vrouwen worden hier niet gelukkig van. Helaas krijgen we allemaal rimpels als we ouder worden. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om rimpels te bestrijden.Rimpels ontstaan doordat de hoeveelheden bindweefsel en elastine, welke ervoor zorgen dat je huid strak blijft, verminderen. Je huid verliest hierdoor veerkracht en zal daardoor rimpelig worden. Er zijn drie soorten rimpels die we kunnen onderscheiden: fijne rimpels, diepe groeven en fronsrimpels. Helaas kun je niet veel tegen rimpels doen, behalve dat je botox kunt overwegen. Of je kunt dit fruit overwegen!

Aardbeien

Aardbeien zijn niet alleen erg lekker, maar ook bijzonder gezond. De aardbeien bevatten namelijk veel vitamine C! Ook kunnen aardbeien rimpels voorkomen of verminderen.

Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van collageen. Collageen is belangrijk voor de elasticiteit en veerkracht van je huid. Er zit echter nog een rimpelwerend stofje in aardbeien. Het bevat namelijk ook ellaginezuur. Dat helpt ook tegen rimpels.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.