Gebruik appelcider azijn in bad

Appelcider azijn is een wondermiddel. Als je last hebt van vochtige voeten, werkt het wondermiddeltje vocht afdrijvend. Ook helpt het om ouderdomsvlekken te verwijderen. Dat zijn nog maar enkele voordelen! Het magische product kent namelijk nog meer redenen. Het zijn er vier!1) Goed voor de huid

Appelcider azijn is bijzonder goed voor je huid. Het zit namelijk boordevol vitamines en mineralen. Gist in appels wordt afgebroken tijdens het gistingsproces. Dat zorgt ervoor dat het fruit beter verteerbaar is. De verschillende vitamines in appelcider azijn, waaronder vitamine B en vitamine C, zijn goed voor je huid. Zo zou het zelfs acne kunnen verminderen.

2) Nooit meer last van stinkende oksels

Iedereen zweet weleens. Dat kan ontzettend vervelend voor jezelf en je omgeving. Het is iets natuurlijks en daarmee heeft iedereen er ook weleens last van: de ene erger dan de ander. Heb jij vaak last van zweet? Dan kun je ook appelcider azijn gebruiken in bad. Het doodt de bacteriën die zorgen voor de vervelende zweetgeur.

3) Het gaat roos tegen

Huidschilfers op je hoofd kunnen ontzettend vervelend zijn. Echter werkt ook dit wondermiddeltje hiertegen. Je hoeft dus niet langer dure anti-roos shampoos te kopen, want dit werkt minstens zo goed.

4) Goed voor je huid

Tot slot is het wondermiddeltje ook nog goed voor je huid. Het hydrateert je huid. Je hebt dus ook niet langer een dure douchegel of badlotion nodig. Dit is dus een echte shampoo en douchegel ineen, met extra veel voordelen.

Hoe werkt?

Je kunt appelcider azijn kopen in iedere willekeurige supermarkt. Als je dan in bad gaat, kun je het bad laten vollopen zoals je dat anders ook gewend bent. Het water mag echter niet te heet zijn. Een te heet bad zal er namelijk voor zorgen dat belangrijke aspecten van de appelcider azijn verloren gaan. Voeg circa 240 tot 480 milliliter appelcider azijn toe aan het bad. Je kunt nu zo’n 20 tot 30 minuten in bad gaan. Spoel je nadien grondig af.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.