Misselijkheid is misschien wel een van de vervelende dingen. Het kan maar zo voorkomen dat je wordt overvallen door een misselijk gevoel. Als je je dan nog moet concentreren, zal dat haast niet lukken.Het kan natuurlijk iedereen overkomen. Het is dan in ieder geval belangrijk dat je rustig ademt. Vaak is dat echter nog niet voldoende. Sommige mensen hangen tijdenlang boven de wc. Dan gebeurt er misschien nog iets ergers: je gaat overgeven. Misschien is dat nog wel vervelender dan misselijk zijn.

Misselijkheid kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben. Het kan simpelweg zijn dat je te veel gegeten hebt of je hebt last van zeeziekte, je hebt last van wagenziekte of je bent misschien wel zwanger. Enfin, het blijft natuurlijk ontzettend vervelend. Met behulp van dit eenvoudige trucje ben je echter snel van je misselijkheid af.

In de Oosterse wereld maakt men maar al te graag gebruik van acupunctuur. Acupunctuur is een geneeskundige wijze, waarbij je gebruikmaakt van bepaalde drukpunten. Hier worden bepaalde energiepunten in het lichaam mee gestimuleerd, welke vervolgens de balans kunnen herstellen. Normaliter wordt er gebruikgemaakt van naalden, maar dit keer is dat niet het geval.

Op de volgende pagina leggen we je uit wat je moet doen.