Mee-eters komen vaak in vlagen, maar kunnen wel bijzonder vervelend zijn. Je bent gelukkig niet de enige die hier last van heeft. Ontzettend veel Nederlanders hebben hiermee te maken. Het is echter lastig om hiervan af te komen. De meeste mensen gebruiken maskers of maken gebruik van dure middeltjes. Gelukkig hoeft dat vanaf nu niet meer. Wij hebben namelijk een betere én goedkope oplossing.Eiwit

Wil je graag van je vervelende mee-eters af? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Je hebt vast weleens gehoord van eiwit. Verschillende mensen gebruiken eiwit als schoonheidsmiddel en dat is niet voor niets. Veel mensen vragen zich echter af hoe je dit nu kunt gebruiken. Daar kunnen wij jou gelukkig meer over vertellen.

Behandeling met eiwit

Voordat je begint met de behandeling is het van groot belang dat je je gezicht van tevoren wast. Was je gezicht met warm water. De meeste bacteriën zullen dan verdwijnen en je poriën kunnen zich openen. Je kunt nu eiwitten gebruiken. De gemakkelijkste methode is door een ei te breken en het eiwit over de plekken te smeren. Alhoewel dat misschien vies klinkt, is het wel bijzonder effectief. Laat het een aantal minuten zitten totdat het opgedroogd is. Was het vervolgens met lauw water af en je kunt weer genieten van je mooie huid. Er is echter ook nog een andere methode, die nog iets effectiever is.

Alternatieve methode

Je kunt ook kiezen voor de alternatieve methode. Mix het eiwit van een ei met een theelepel honing en een halve theelepel citroensap. Roer dit goed door en breng het vervolgens aan op je gezicht. Dat zal zorgen voor een diepere reiniging. Laat het circa een kwartiertje op je gezicht zitten en was het nadien af met warm water. Was je gezicht nadien ook nog eens goed met koud water. Indien je kiest voor deze alternatieve methode zal je gezicht nog dieper gereinigd worden. Je poriën kunnen zodoende goed openen én dat is natuurlijk erg belangrijk.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.