Gedurende de wintermaanden zie je er vaak vermoeider uit dan jezelf wilt. Vooral aan het einde van de week, na een harde week werken, wordt het erger. Gelukkig hoef je hier niet de hele tijd mee rond te lopen. Je kunt dit namelijk gemakkelijk wegwerken met behulp van de onderstaande tips.Gebruik een getinte dagcrème

Een getinte dagcrème kan ervoor zorgen dat je in een klap een stuk minder vermoeid lijkt. Ook verzorg je daarmee tegelijkertijd je huid.

Geef voldoende aandacht aan je wallen

Als je vermoeid bent zijn je wallen hét gebied waarmee je aan de slag moet. Door wallen en donkere kringen lijk je namelijk vermoeider (en ouder) dan je bent. Je kunt daarom kiezen voor een concealer die twee tinten lichter is dan je huidskleur. Breng dit in de vorm van een driehoek toe aan de huid onder de ogen.

De aandacht verleggen

Wil je niet dat mensen naar je wallen kijken? Leg dan het accent op je lippen. Gebruik een mooie rode of roze lippenstift en maak gebruik van mascara.

Kies voor een wimperkruller

Met behulp van een wimperkruller lijken je ogen optisch groter. Je zult daardoor een open blik krijgen en zodoende lijk je ook minder vermoeid. Jij bent er weer helemaal klaar voor.

Vind jij dit ook handige make-up tips? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.