Dit zelfgemaakte crèmepje is een absoluut wondermiddel. Na slechts zeven dagen is er namelijk al resultaat zichtbaar. Er zijn talloze dure verzorgingsproducten beschikbaar, maar werkt dit eigenlijk wel goed? Talloze fabrikanten beloven een goed resultaat, maar dat resultaat blijft soms nog uit. Dat is natuurlijk zonde, want fabrikanten vragen wel ontzettend veel geld voor zo’n potje crème. Wat is dan het alternatief?Wat is dan de beste oplossing? Je eigen crème maken natuurlijk! Dat is niet alleen veel goedkoper, maar ook nog eens effectiever. De crème is bovendien 100 procent natuurlijk.

Rimpels

Deze crème kost je bijna niets! Het zorgt ervoor dat de lijntjes in je gezicht aanzienlijk verminderen. Wellicht klinkt dat te mooi om waar te zijn, maar toch is het zo. Je moet deze crème dus ook zeker een kans geven. De rimpels verdwijnen ontzettend snel!

Wat heb je nodig?

Voor deze crème heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 1 eigeel;
  • 1 eetlepel olijfolie;
  • 2 theelepels gesmolten kokosolie;
  • 1 theelepel honing.

Bereidingswijze

Je kunt deze crème gemakkelijk klaarmaken. Meng alle ingrediënten door elkaar en roer het geheel door elkaar. Zorg ervoor dat er een soepele pasta ontstaat. Je kunt de crème vervolgens bewaren in de koelkast.

De crème aanbrengen
Het is belangrijk dat je je gezicht eerst goed wast. Vervolgens kun je de crème aanbrengen op je gezicht. Breng dit bij voorkeur aan voordat je gaat slapen. Het kan dan gedurende de nachtrust goed intrekken. Was je gezicht wederom in de ochtend met warm water. Blijf dat gedurende zeven dagen doen en je zult al gauw merken dat de lijntjes flink minder worden. Je zult pas resultaat zien na zeven dagen, dus houdt dit in ieder geval voor die periode vol! De crème is geschikt voor alle huidtypes, dus probeer het gerust.

Ga jij deze crème binnenkort ook eens proberen op je gezicht? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.