Vrijwel ieder huishouden heeft wel een pakje aluminiumfolie in de keuken liggen. Je kunt het gebruiken voor het afdekken van eten. Toch kun je de folie ook nog voor veel andere dingen gebruiken. Daarmee is het een erg veelzijdig product.Veelzijdig

Met behulp van aluminiumfolie kun je gemakkelijk je haar krullen. Je kunt er ook barbecueroosters mee schoonmaak en je kunt er zelfs mee strijken. Natuurlijk kun je aluminiumfolie ook gewoon gebruiken voor het bewaren van eten. Echter kun je aluminiumfolie ook gebruiken op je lichaam. Het kan de oplossing bieden voor lichamelijke kwaaltjes.

Vermoeidheid en aluminiumfolie

Merk je dat je vermoeid bent? Dan kun je aluminiumfolie gebruiken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een rol aluminiumfolie en een vriezer. Je scheurt simpelweg een aantal vellen aluminiumfolie af en stopt dit, voordat je gaat slapen, in de vriezer. Word je de volgende dag met wallen onder je ogen wakker? Dan kun je de repen folie uit de vriezer halen. Leg deze eventjes op je gezicht. Vanwege de verkoelende werking zullen de zwellingen in je gezicht sterk verminderen. Je ziet er daardoor minder moe uit en bovendien voel je je ook minder moe. Dat is zeker het proberen waard.

Vind jij dit ook een handige tip? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.